Cariere

Realizarile Depozitarului Central se datoreaza in primul rand echipei sale. Intr-un mediu dinamic si aflat in continua dezvoltare, echipa noastra se evidentiaza prin pasiune si un grad inalt de expertiza.

Si pentru ca echipa este, de fapt, esenta unei companii, ne dorim sa avem alaturi colegi entuziasti, axati pe dezvoltare profesionala, care impartasesc valorile companiei: profesionalism, incredere, performanta.

Adesea constatam faptul ca problemele complicate care apar isi gasesc rezolvarea ca urmare a implicarii active a oamenilor talentati, care-si depasesc limitele cautand cele mai bune solutii.

Am creat un mediu organizational in care incurajam comunicarea, in care ideile si solutiile pot fi transmise simplu, rapid si facil, direct persoanelor responsabile, pentru a fi preluate si aplicate intr-un mod eficient.

Daca iti place sa ai provocari si crezi in rolul tau proactiv la nivelul organizatiei, daca vrei sa devii mai bun si sa-ti transformi pasiunea in cariera, te asteptam in echipa noastra! Vino alaturi de noi sa contribuim activ la dezvoltarea pietei financiare romanesti! Trimite un CV si o scrisoare de intentie pe adresa cariere[at]depozitarulcentral.ro .